פינת הגנן גליון 244

על המורינגה המכונפת
וטעמיה
על המורינגה המכונפת (אוליפרה) נכתב רבות ומידי פעם
מתפרסמים חומרים חדשים.
בעונה זו- הפירות בשלים בתרמילים, העובדים הזרים
העובדים ביישובנו קוטפים אותן ונהנים. טרם ידועים לי מתכונים אך אשמח באם מי
מהקוראים ילמדונו מתכון או שניים.
בינתיים, אני משתמש בעלים לאחר קטיף והפרדה מהענפים
הסיביים בשיטת הפסטו- חולטים במים רותחים ומוסיפים טעמים לפי המשתמש- שמן זית,
שום, פפריקה, רסק עגבניות, מלח ועוד.

ב ת י א ב ו ן
